Omtale

Sea to Summit Big River Dry Backpack 50l

robust, ekstrem holdbar, og nem at bære


Sea to Summit Big River Dry Backpack 50l

Der er masser af ture og situationer, hvor en drybag er eminent at have med på tur – det er dog sjældent, at en dry bag er specielt komfortabel at transportere. Sådan er det ikke med Big River Dry Backpack fra Sea to Summit, der ikke blot er robust og ekstrem holdbar, men også er nem at bære.

Som navnet mere end antyder er her nemlig tale om en rygsæk, som rummer 50 liter og sørger for, at dit grej forbliver tørt, selv når vejrguderne raser, eller tasken skal ligge et sted, hvor vandet hagler ned eller omgiver den. De kraftige bærehåndtag gør det desuden muligt at sure tasken fast, hvis den f.eks. ligger i kanoen eller på taget af en bil eller bus.

Alle rygsækkens syninger er forstærkede, tapede og syet med dobbeltsting. Spændet er Sea to Summits Field Repair Buckle, der kan skiftes med en skruetrækker. På den tekniske side skal det med, at materialet er ripstop-forstærket med 420D nylon, en trelagscoating i bunden og hvid, vandtæt TPU-belægning på indersiden. Vandsøjletrykket er på 10.000 mm. Rygsækken måler 60,4 x 34,5 x 45,4 centimeter og vejer 760 gram. Den fås for øvrigt også i en version på 75 liter.

1.149 kr. / Sea to Summit

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Big River Dry Backpack 50l
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Big River Dry Backpack 50l ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 13. november 2023
Senest opdateret den 26. oktober 2023
Læst af: 93
Log ind