Grej til turkaffen

Friskbrygget kaffe – ingen dikkedarer.

Er du en af dem, der sværger til morgenkaffen og absolut ikke vil være den foruden på tur, så er der heldigvis masser af glimrende grej, der garanterer den gode mokka ude i naturen.

kaffe-samlet.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 03. feb 2023
Læst af: 1414

Er du en af dem, der sværger til morgenkaffen og absolut ikke vil være den foruden på tur, så er der heldigvis masser af glimrende grej, der garanterer den gode mokka ude i naturen.

Stanley Perfect Brew Pour OverHurtig ’Pour over’ på tur

Stanley Perfect-Brew Pour Over

Friskbrygget filterkaffe – ingen dikkedarer. Det her lille, lækre og praktiske kaffesæt i rustfrit stål er din ven om morgenen uden for teltet eller shelteret, når kaffetrangen melder sig. Du hælder blot kogende vand ned over dine favoritbønner, og så drypper kaffen ellers direkte ned din kop, mug eller kanden et øjeblik senere. Tragten med det genanvendelige stålfilter er let at rengøre og minimerer spild. Det rummer 0,59 liter.

Pris 229 kr.

Køb i Friluftsland Køb i Eventyrsport

Wacaco Pipamoka Twistn Brew

100% hånddrevet kaffe

Wacaco Pipamoka Twist'n Brew

Bryg kaffe på farten med den her rustfrie stålsag, som hverken kræver batterier eller elektricitet, men bare lige skal bruge et par minutter, fra du hælder det varme vand på dunken, til du kan tage den første tår. Wacaco Pipamoka Twist 'n Brew, som kommer med en indbygget termokop, har nemlig et yderst fikst bryggesystem, hvor du først fylder varmt vand i vandfilteret og sætter det ned i termokoppen. Herefter fylder du kaffebeholderen, lukker den og den sættes ned i vandfilteret. Når du skruer vandfilteret op, bliver der skabt et vakuum, der trækker vandet igennem kaffebeholderen og ned i koppen. Til sidst fjernes vandfilteret og du kan putte et låg på termokoppen og lade den stå og trække lidt og – voila! – kaffen er klar! Kaffebeholderen rummer ca. 3,5 tsk kaffe, og der kan brygges op til 230 ml. kaffe ad gangen.

Pris 459 kr.

Køb i Friluftsland

 

Primus Coffee Tea Press For Lite Plus40 gram ekstra sikrer stempelkaffen

Primus Coffee-Tea Press For Lite Plus

Har du en et Primus Lite Plus-kogesæt, så kan du med det her stempel lynhurtigt lave en lækker kop kaffe (eller te). Stemplet, som vejer sølle 40 gram, passer nemlig ned i sættets gryde, som på et øjeblik er omdannet til en french press. Smart. 

Pris 149 kr.

Køb i Friluftsland

 

Petromax Percolator Perkomax le14Kaffe og te med stil

Petromax Percolator Perkomax le14

Bryg kaffe eller te over bål, brænderen eller over bare hjemme på komfuret med den her stilrene sag i rustfrit stål. Percolator Perkomax le14 rummer 2,1 liter og måler 16 x 16 x 19,5 cm og giver lidt ekstra klasse til turen. Det fungerer på den måde, at der inde i kanden er et rør og en perforeret beholder til kaffepulver eller teblade. Det kogende vand stiger inde i røret, flyder gennem det gennemtrængelige låg og ind i pulver eller blade, hvor aromaen absorberes og blandes i det resterende vand. Jo længere tid, vandet cirkulerer i perkolatoren, jo mere intens bliver smagen. Glasknoppen i låget gør, at man kan iagttage hele processen. Vægt: 900 gram.

Pris 699 kr. 

Køb i Eventyrsport

 

Stanley The Stay Hot French PressKlassisk stempelkande

Stanley The Stay-Hot French Press

Denne klassiske stempeltermokande klarer kaffebryggeriet på tur med bravour. Den robuste kande rummer 1,4 liter og kan selvfølgelig bruges på såvel tur som derhjemme. Den er lavet af rustfrit stål og BPA-frit plastik, holder kaffen varm i fire timer, og skulle man få lyst til at holde drikke kolde, så klarer den også det. Den holder nemlig kolde drikke kølige i op til ni timer – smider man is i, holder indholdet til koldt i op til 24 timer. Kanden måler 18,1 x 12,4 x 24,2 centimeter og vægten ligger på 300 gram.

Pris 869 kr.

Køb i Eventyrsport

Redaktionen anbefaler

Andre spændende artikler


290 km i det landlige England

290 km i det landlige England

Ny vandrerute i Rumænien

Ny vandrerute i Rumænien

Blandt Sibiriens rensdyrnomader

Blandt Sibiriens rensdyrnomader