Grej til vinteren

Hold dig varm og tør i de kolde måneder

I takt med at vinterens kulde tager fat, skal garderoben opgraderes, så man kan holde sig tør og varm ude på tur.

fedt-gear.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 08. mar 2024
Læst af: 1123

I takt med at vinterens kulde tager fat, skal garderoben opgraderes, så man kan holde sig tør og varm ude på tur.

singi paddeded vest

Vest med ekstra varme

Fjällräven Singi Padded Vest

Den her funktionelle, slidstærke og polstrede vest passer til såvel dagene herhjemme som ude på vandrestierne. Den har to store bælglommer på brystet, som er nemme at komme i, og inden i vesten er der en brystlomme med lynlås samt en til multiværktøj.

Det er en smart detalje, at de to store håndlommer er anbragt under det isolerende lag, så hænderne holder sig varme i koldt vejr.

Der er trykknapslukning foran, og den afslappede pasform betyder, at Singi Padded Vest let kan bruges over en sweater eller en jakke, hvis forholdene gør, at man har brug for ekstra varme.

Vesten er lavet i G-1000® Silent, der består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Indermaterialet er i 100% genanvendt polyester, mens 90% af polyesterfyldet også er genanvendt.

Pris 1.699 kr.

Find i Frilufsland

ulstra sil dry day pack

Rygsæk på 110 gram

Sea to Summit Ultra-Sil Dry Day Pack 22L

Kan man finde en rygsæk med plads til 22 liter, der blot vejer 110 gram? Ja, det kan man, og den er lige her. Ultra-Sil Dry Day Pack er nemlig en ultralet og vandtæt 22-liters rygsæk, der fylder minimalt i den medfølgende nylonpakpose.

Den lette sag er altså perfekt til at have med på tur som en ekstra rygsæk, der f.eks. bliver hevet frem til dagen i byen eller små afstikkere fra lejren, når man er på vandretur.

Rygsækken har rullelukning, elastisk snøre på fronten og dobbelte, forseglede syninger. Rygsækken er lavet i 30D Ultra-Sil™ CORDURA® ripstop-nylon med silikone på ydersiden og PU-coating på indersiden.

Den er Bluesign-godkendt, har en PFC-fri imprægnering og et vandsøjletryk på 2.000 mm. Når den er pakket sammen, måler den 12,7 x 6,5 x 3,8 cm.

Pris 459 kr.

 Find i Eventyrsport

smartwool merino baselayer

Tyk merinould til alle aktiviteter

Smartwool Merino Baselayer ¼ Zip Women

Uld som det inderste lag holder hele vejen, og den her lækre uldundertrøje fra Smartwool har fået en ny og bedre pasform – og samtidig er der sket noget med designet.

Undertrøjen er lavet i 100% blød merinould og er et af Smartwools tykkeste inderlag til overkroppen til det kolde vejr. Med trøjen på har du det således behageligt, såvel når kulden kradser, som når pulsen kommer op på skiløjperne, vandrestierne og løbe- eller cykelturene.

Undertrøjen har flade sømme for at minimere irritation, halsen er rund, og der er ¼ lynlås. Strikmetoden hedder interlock, og den sørger for forbedret komfort, åndbarhed, termoregulering og lugtmodstand. Vægten ligger på 236 gram.

Pris 849 kr.

Find i Eventyrsport

Montane mens fury hooded

Åndbår, holdbar, strækbar

Montane Men's Fury XT Hooded fleece Jacket

Fleece-hoodien her er et mellemlag, der byder på høj komfort til stort set alt, hvad du kan finde på at kaste dig ud i på eventyr og tur, hvad end du vandrer, klatrer eller står på ski.

Den er nemlig særdeles åndbar, yder høj varme i forhold til vægten, og med sin høje strækbarhed er den særdeles komfortabel at være aktiv i.

Brystlommerne er forstærkede, hætten har elastik og beskytter mod eventuel kold vind, og de stærke YKK-lynlås sørger for langtidsholdbarheden.

Pris 1.299 kr.

Find i Eventyrsport

Redaktionen anbefaler

Andre spændende artikler


West Highland Way

West Highland Way

Spray mod flåt

Spray mod Flåt

Vandreguide: Arctic Circle Trail

Vandreguide: Arctic Circle Trail