Du er her:

Vandring i Europa

 

Vandring-i-europa.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 28. apr 2022

 

I denne bog finder du inspiration til masser af vandreoplevelser. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte, oplevelsesrige og unikke vandreruter. 22 vandreruter og fem vandreregioner er grundigt beskrevet, og de praktiske informationer gør det let at forberede turen hjemmefra.

Bogen indeholder desuden mange billeder og kort, der giver et godt indtryk af de forskellige ruter. Der bliver også givet inspiration til spændende seværdigheder i området. Såvel nybegyndere som mere erfarne vandrere vil kunne finde ideer til nye oplevelser.

Halvdelen af de 22 ruter er certificerede kvalitetsvandreruter, Leading Quality Trails – Best of Europe, hvor man er garanteret en afvekslende kvalitetsoplevelse og en god rutemarkering.

Særlige kapitler er viet til tips og tricks for vandrere, principper for ruteafmærkning, ruternes sværhedsgrader og kvalitetsmærkning, vandrefestivaler, pilgrimsruter samt grundlæggende viden om vandring, og om hvordan man bedst forbereder sig til den gode vandretur.

Vandring i Europa af Lis Nielsen. Mussmann. 160 sider. 199,95 kr.

Læs denne artikel gratis

Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.

BASIS Medlemskab

Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.

Log ind, hvis du allerede har eller har haft et medlemskab


Opret ny profil

Ved oprettelse af dette medlemskab, accepterer du vores privatlivspolitik, og at opdagverden.dk gemmer dine informationer.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Fjällräven Classic Sverige

Fjällräven Classic Sverige

Vælg det rigtige liggeunderlag

Vælg det rigtige liggeunderlag

Forlænget weekend i fjeldet

Forlænget weekend i fjeldet

Log ind