Eventyr

Vil du have inspiration til dit næste eventyr? Læs artikler og nyheder om hundeslæde, tømmerflåde, safari og meget mere fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af tips til dit næste eventyr. Stil spørgsmål og få svar om din næste aktive rejse. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandre-, kajak, kanoture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Troels Kløvedals livstestamente

KloevedalbogTroels Kløvedals nye bog, Alle mine morgener på jorden, kan meget vel kaldes for Troels Kløvedals livstestamente. Der er nemlig ikke blot tale om en fortælling fra eksotiske øer og eventyr på verdenshavene, men Kløvedal skriver i bogen om sit liv.

Han skriver om sin familie, sin barndom og ungdom og om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire.

Han skriver om sine børn og børnebørn, og om alle de venner og veninder, som han har mødt på sine rejser rundt i verden. Om sit arbejde på teatre, årene i kollektivet Maos Lyst og om fjerne lande og fremmede kulturer.

Han skriver om hofballer, Dannebrogsorden og selvfølgelig om det gode skib Nordkaperen.

Bogen er skrevet i lyset af den livstruende sygdom, som ramte Troels Kløvedal for et par år siden, og er et vidnesbyrd om et levet liv gennemsyret af taknemmelighed over en rig og mangfoldig tilværelse.

Der er ingen gnist af bitterhed eller vrede over svækkelse og sygdom, men kun glæde over livet, rejselivet, kvinderne, litteraturen, verdens mangfoldighed og over alle hans smukke morgener på jorden.

Alle mine morgener på jorden af Troels Kløvedal. Gyldendal. 448 sider. 299,95 kr.

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet onsdag, 10 januar 2018, opdateret 10 januar 2018, læsninger: 1498

Log ind

Log ind