Bikepacking-rute på langs af Tyskland

BikeopackingTysklandEr du til lange eventyr på cykel, der leder dig væk fra asfalterede veje og ud på småveje og stier, så kast et blik på www.bikepacking.com.

Her finder du detaljerede beskrivelser af en lang række ruter verden over, der har dét tilfælles, at de er designet med bikepacking i tankerne; det vil sige, at man cykler med små tasker, som gør det muligt at sætte ud på smalle stier, hvor normale cykeltasker kan blive et problem.

En af de nyeste ruter på siden er Bikepacking Trans Germany.

Her er tale om en rute på 1.642 kilometer, der er inddelt i 14 etaper, som bringer én gennem noget af Tysklands smukkeste natur – fra Putgarden i nord til den schweiziske grænse ved Basel i syd.

Højdepunkter tæller blandt andet strækninger langs det gamle jerntæppe, plateauet Schwäbische Alb og Rhinen. Ikke mindre end 70 % af ruten er på ikkeasfalterede veje. 15 % er på singletrack.

Foto: CreativeNature_nl / www.iStockphoto.com

FAKTA

Læs flere artikler om turykling & bikepacking

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Onsdag, 22 maj 2019, opdateret 11 maj 2019, læsninger: 831

Log ind

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...