Omtale

Fjällräven Skog Shirt

Varm & slidstærk


Fjällräven Skog Shirt

Den her tykke flannelskjorte i 100% bomuld fra Fjällräven er både komfortabel og særdeles slidstærk, og så kan den bruges både direkte mod huden som dit inderste lag og som mellemlag over for eksempel en T-shirt.

Den er altså særdeles velegnet til ydersæsonerne, hvor vejret er lidt mere omskifteligt, og man kan få brug for en dejlig, alsidig Skjorte, der kan bruges på alt fra vandreturen over shelterturen til hverdagen.

Den langærmede Skjorte har en smal pasform, button down-krave, to brystlommer med klap (hvor den til venstre har plads til kuglepenne) samt ærmeknap, der holder de oprullede ærmer på plads, hvis man får brug for det.

Du får altså en Skjorte, der kommer til sin ret på en lang række forskellige former for ture og til alskens udeliv, når vejret er lidt køligere. Skjorten vejer 280 gram i en størrelse medium.

899 kr. / Køb den i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Skog Shirt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Skog Shirt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 5380
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this