Omtale

Haglöfs Micro Nordic Down Hood

En sand hybrid


Haglöfs Micro Nordic Down Hood

Haglöfs kalder jakken her for den ultimative hybrid til vandring og bjergbestigning.

De har nemlig taget de bedste egenskaber fra det gode mellemlag, som skaber varme, og parret det med egenskaberne fra et yderlag, som giver beskyttelse mod elementerne.

Over skuldre, bryst og i hætten har Haglöfs Micro Nordic Down Hood fået Primaloft® Aerogel og Mimic Platinum; en nyskabende syntetisk isolering, der leder kropsvarme, så varmen bliver spredt bedre, og man får en bedre oplevelse, når man er aktiv.

Jakken er derudover lavet i et letvægtsmateriale, der er resistent mod såvel vinden som at blive revet op, og den har fået en fluorcarbonfri DWR-behandling.

I siderne er der et strækbart materiale, som giver god bevægelsesfrihed. Der er lommer på brystet, en lynlås der er nem at håndtere selv med Handsker på, og der er elastisk for enden af ærmerne, så de slutter tæt.

Jakken vejer 380 gram.

1.899 kr. / Køb den i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Micro Nordic Down Hood
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Micro Nordic Down Hood ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 5273