Omtale

Hilleberg Kaitum 2 GT


Hilleberg Kaitum 2 GT

Hvad siger du til et rummeligt 2-personers Telt i fantastisk kvalitet og konstruktion, med entré og overdækket terrasse, designet til hårdt brug under svære forhold?

Hillebergs Kaitum GT-serie kan genkendes på den store apsis, der ikke skråner og derfor har plads til to voksne, der kan lave mad eller nyde udsigten i tørvejr.

Teltet har to indgange, og stængerne løber i yderteltet, så yder- og indertelt slås op samtidig.

Prisen er i top, men det samme er kvaliteten. Det kommer til udtryk i materialevalg som DAC-stænger, YKK-lynlåse og metalremfæster samt i metervarerne i både indertelt og oversejl.

Oversejlet er lavet af en speciel silikonebehandlet ripstop-nylon, der ikke kun er let og holder vandet ude, men også er meget stærkt og langtidsholdbart både med hensyn til rivstyrke, slidstyrke og modstandsdygtighed over for solens UV-stråler.

Yderteltet er i Kerlon 1.200 med et vandsøjletryk på 5.000, mens bunden er i 70 denier nylon med en tredobbelt PU-coating og et vandsøjletryk på 15.000 mm.

Alt i alt får du en fantastisk turkammerat, der holder til mange sæsoners ture.

vægt: 3.600 gram.

9.699 kr. / www.hilleberg.com 

Køb teltet i Friluftsland
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Hilleberg Kaitum 2 GT
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hilleberg Kaitum 2 GT ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. maj 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5617