Omtale

Katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske

Ultralet vandrens


Katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske

Det bliver ikke meget lettere end det her, såvel når det kommer til vægten, som når det kommer til at bruge flasken her. Prisvindende BeFree 0,6 fra katadyn består nemlig af en flaske i blød plastik, som kan rulles sammen, hvis den er tom, med et integreret vandfilter i toppen.

Det betyder, at en tom flaske fylder meget lidt – og vejer sølle 59 gram! – men fylder man den med vand, kan man drikke direkte fra flasken, da man nemt suger eller presser vandet gennem det integrerede filter. Det bliver ikke meget lettere.

Filteret forvandler selv uklart vand til rent drikkevand med en såkaldt EZ-Clean Membrane™-teknologi, som bortfiltrerer skidt og mikroorganismer på helt ned til 0,1 mikrometer. Det betyder, at alle protozorer, bakterier og de fleste vira vil være filtreret ud af vandet, når du drikker det.

BeFree kan nemt renses under rindende vand, og det kan producere op til 1000 liter vand, inden det er tid til at skifte filtertoppen ud.

En fyldt flaske måler 27,5 x 7 centimeter, men den tomme flaske kan altså foldes eller rulles sammen, så den nemt passer i rygsækken eller endda i lommen. Nemt og praktisk og perfekt til ture, hvor man finder godt med vand undervejs. Og så kan flasken jo også sagtens bruges som et ’normalt’ filter, hvor man presser vand gennem den og ned i andre drikkedunke, hvis der er lidt længere mellem steder at finde vand i naturen.

Pris DKK 369

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på katadyn BeFree 0,6 vandfilter og vandflaske ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. september 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 4675