Omtale

Lundhags Makke Pant Regular

et par funktionelle, behagelige Friluftsbukser


Lundhags Makke Pant Regular

Man bliver hurtigt afhængig af et par funktionelle, behagelige Friluftsbukser, og hvad enten man skal på vandretur, arbejde eller eventyr i naturen, så lever Lundhags Makke Pant op til mærkatet.

Bukserne er syet i LPC Stretch, der indeholder 65% polyester og 35% bomuld, og materialet er gjort vandafvisende med en FC-fri DWR-behandling.

På bagen, i skridtet og på knæene sidder det strækbare Schoeller® Dry Skin, og taljen er justerbar, så bukserne kan tilpasses individuelt efter ens egne behov.

Vær opmærksom på, at Makke Pant er lidt små i størrelsen, så det måske er fornuftigt at gå et trin op, i forhold til hvad du normalt bruger.

Kilen i skridtet giver dejlig bevægelsesfrihed, og ventilationsåbningerne ved lårene kan lynes op, så du kan få lidt luft ind til de store lårmuskler på varme dage.

Knæene er faconsyede, og nederst i benene er der en forstærkning og mulighed for at justere benvidden. Der er også en krog til at hæfte buksebenene fast i snørebåndene med.

Bukserne har to håndlommer og to benlommer; alle med lynlås.

Pris DKK 1.899

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Makke Pant Regular
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Makke Pant Regular ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. april 2021
Senest opdateret den 10. august 2023
Læst af: 5271