Omtale

Nordisk Raa Down Coat

Prisvindende dunjakke


Nordisk Raa Down Coat

Dunfrakken her til damer har vundet intet mindre end en Ispo Award for sin fremragende isolering, funktion og komfort, og der er da også tale om en elegant sag, der samtidig er varm og praktisk.

Raa Down Coat er lavet i vandtæt og åndbart polyester og har et vandsøjletryk på 10.000 millimeter. Bag yderstoffet gemmer der sig verdens lækreste isoleringsmateriale; nemlig dun i form af cirka 119 gram Crystal Down™, som er ganske udsøgte europæiske gåsedun med en fyldkraft på 700+.

Jakken har tapede sømme, så der skulle ikke kunne snige sig regn ind nogen steder. Den kan justeres i hætten og underkanten, og frontlynlåsen med vind- og regnflap kan køre begge veje. I ærmerne er der justering, og du kan lune hænderne i to yderlommer med lynlås. Der er også en enkelt inderlomme, som også har lynlås.

Vægt: 858 gram // Pris 3.299 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på nordisk Raa Down Coat
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på nordisk Raa Down Coat ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. januar 2022
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 4419