Omtale

Petromax Cool Box 25 liter

Køleboksen der holder maden kold i 12 dage


Petromax Cool Box 25 liter

Skal du på et af de længere eventyr i kanoen, bilen eller båden, hvor du ikke har noget imod, at oppakningen bliver lidt tungere, men du gerne vil pakke mad og drikke til længere tid, så er der intet at bekymre sig om med den her særdeles kølende sag. Fyld nogle isterninger, isposer, køleelementer eller tøris i den, og vupti; din mad og drikke kan holde sig koldt i op til 12 dage.

Køleboksen har plads til 25 liter og er designet, så der f.eks. er plads til 24 dåser på 33 cl eller 12 énlitersflasker. Den er designet i stærk PE, så du uden problemer kan såvel sidde som stå på den. Der er ergonomiske håndtag på begge sider af køleboksen, og man kan betjene de store gummistropper, der holder låget forsvarligt lukket, med såvel én hånd som med våde fingre.

Fire gummifødder under køleboksen gør den både stabil og skridsikker og sørger samtidig for luftcirkulationen under boksen. Det er muligt at tilkøbe flere stykker ekstraudstyr til køleboksen; f.eks. en siddepude og en Dry Rak Basket, som holder f.eks. grøntsager og varer, der ikke er vandtætte, væk fra bunden.

Med det integrerede dræningssystem er det nemt til enhver tid at dræne smeltevand, hvis man bruger isterninger – også under brug.

Pris 1.899 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Petromax Cool Box 25 liter
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petromax Cool Box 25 liter ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 23. februar 2022
Læst af: 4817