Omtale

Petzl Swift Rl 900

Kompakt, kraftfuld, genopladelig


Petzl Swift Rl 900

Skal det være småt, let og lysstærkt, så tag et kig på den her lille sag fra pandelampeeksperterne Petzl. Den lille Pandelampe vejer blot 100 gram, men bag teknikken gemmer sig en ven i natten, der leverer en maksimal lysstyrke på 900 lumen og har en rækkevidde på op til 150 meter.

Petzl Swift Rl 900 er designet, så den sidder stabilt på hovedet, når du bevæger dig, hvad enten det handler om vandring, løb eller bjergbestigning, hvor du har brug for en god lyskilde.

Der er blot én knap til at kontrollere alle lygtens funktioner, og du kan vælge mellem de to indstillinger ’Reactive Lighting’ og ’Standard Lighting’. Slår du den over på ’Reactive Lighting’, måler pandelampen lyset i omgivelserne og tilpasser automatisk lygtens lys til brugerens behov. Det er med til at øge den visuelle komfort. Samtidig får man en længere brændetid og mindre manuel betjening.

Lygten kan låses, så den ikke ender med at ligge tændt nede i rygsækken. Den er genopladelig via type B Mikro USB-port, og det er nemt at se, hvor meget batteri, man har tilbage, via en femtrins-skala på lygten. Den er desuden vandafvisende (IPX4), og den ergonomiske, justerbare rem reflekterer lys, så du er mere synlig i mørke. 

Opladningstiden er på 6 timer // 899 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Petzl Swift Rl 900
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petzl Swift Rl 900 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3721