Du er her:

Aclima


Aclima fra Norge laver uldbeklædning til alle former for outdooreventyr og har en historie, der går tre generationer tilbage. Siden 1939 har Aclima nemlig lavet funktionel beklædning i uld, og det er bestemt ingen overdrivelse af kalde Aclima for uldspecialister. Deres uldtøj bliver da også brugt af alt fra små børn over soldater i det norske militær til folk, der opsøger eventyr i naturen, hvor uldbeklædningen kommer til sin ret på alt fra vandreturen, hvor det er vådt, koldt og fugtig, til turene under en bagende sol, hvor inderlaget skal kunne transporte sveden væk fra kroppen.

Her kan du læse udstyrsanmeldelser og omtaler af ACLIMA produkter fra magasinet Opdag Verden:

Aclima Sports T-Shirt

 • Letvægts-T-shirt (92 gram) i 100% merinould, som er perfekt til sommerbrug eller som inderlag på kolde dage. Scandinavian Outdoor Award Winner I sommeren 2019 kårede en international jury vinderne af Scandinavian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på...
 • Udstyrstest

  Aclima Warmwool Overall: En ulden klassiker er født

 • Kender du følelsen af at det lange undertøj skiller over ryggen? Det er en kold dag og under de utallige lag af beklædning, er der alligevel et sted, hvor kulden trænger igennem. Aclima Warmwool Overall er løsningen på dette problem. Hop i heldragten når turen starter, og du får ikke lyst...
 • Aclima WoolNet

 • Vi kender det alle. Efter nogle dage på tur, hvor der ikke lige har været et bad i nærheden, så begynder lugten at trænge sig på. Med dette undertøj i marinould skulle du dog kunne holde lugten på afstand, selv om aktivitetsniveauet i løbet af dagen varierer, og du flere gange får svedt igennem.
 • Magasinet Opdag Verden

  Magasinet Opdag Verden

  Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

  Gratis adgang til Gå med-ture

  Gratis adgang til ’Gå med-ture’

  Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

  Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

  Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

  Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

  20% medlemsrabat på turmad

  20% medlemsrabat på turmad

  Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

  Fri adgang til online-univers

  Fri adgang til online-univers

  Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


  © 2020 Opdag Verden ApS

  Log ind