Omtale

Black Diamond Midweight Screentap Gloves

Fleecevanterne til vandreturen


Black Diamond Midweight Screentap Gloves

Det kan spolere selv den smukkeste vandretur, hvis ens fingre er kolde som istapper, og for at undgå det, kan man passende trække i et par Black Diamond Midweight Screentap Gloves.

Her er tale om et par strækbare fleecehandsker, der er glimrende til vandring, men også kan bruges til trailrunning og skiture op ad bakke. Handsken er bygget op omkring en isolerende, strækbar fleece-skal. Håndfladen og undersiden af fingrene er beklædt med et materiale, der gør handskerne velegnede til brug på touchscreen, og i håndfladen er der desuden anvendt gederuskind, som giver et godt greb om skistavene, vandrestavene og drikkedunken. På oversiden sidder der et lag nylon yderst, som giver ekstra slidstyrke.

Midweight Screentap Gloves kan bruges alene eller under et par overtrækshandsker, så hele pakken f.eks. bliver vind- og vandtæt. Black Diamond angiver et vejledende temperaturinterval på 0 til +4°C for handskerne.

Vægt pr. par: 41,4 gram // Pris 299,-

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Black Diamond Midweight Screentap Gloves
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Black Diamond Midweight Screentap Gloves ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 5. januar 2022
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 4488
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this