Omtale

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off Men Regular

Robuste til varmen


Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off Men Regular

Når solen står højt på himlen, der er fuld damp under vandrestøvlerne, og sveden kommer piblende, har du brug for et par stærke Bukser, der kan klare mosten, samtidig med at du ikke går til af varme.

Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip Off Trousers er designet til de ture, hvor det er ret varmt, men det betyder ikke, Fjällräven er gået på kompromis med holdbarheden.

Bukserne er syet i en blanding af G-1000® Lite og et strækbart stof, der består af 88 % polyamid og 12 % Elastan. Elastanen gør bukserne strækbare, ekstra komfortable og øger din bevægelsesfrihed.

Bukserne fås desuden i mange faconer – de her er i Regular Fit med Mid Waist og lidt højere på ryggen, så du ikke skiller ad, når du går ned i knæ.

Der er udstyrsløkker ved linningen, aflynelige ben, faconsyede knæ samt hånd- og lårlommer med lynlås og bælg.

Nederst i benene er der kraftige forstærkninger i G-1000® Original og HD, og den lille krog til at sætte fast i støvlernes snørebånd sørger for, at bukserne bliver nede og på plads.

1.599 kr. / www.fjallraven.dk

 Køb bukserne i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off Men Regular
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Lite Trekking Zip-off Men Regular ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. april 2021
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5531