Omtale

Fjällräven Abisko Midsummer Trousers

Vandrebukser til varmen


Fjällräven Abisko Midsummer Trousers

Bukserne her er en del af Fjällrävens Midsummer-serie, der er designet til vandreture i varmere klimaer, hvor man stadig har brug for lange Bukser til f.eks. at beskytte mod solen, ujævnt terræn eller insekter.

Til at hjælpe dig med at forblive kølig på virkelig varme dage har Fjällräven skabt Abisko Midsummer Trousers i det nye og yderst ventilerende G-1000 Air Stretch og smidig polyester.

Ventilationslynlåse i siderne slipper overskydende varme ud, og pasformen er leddelt med henblik på større bevægelsesfrihed.

Abisko Midsummer Trousers har stretchstof over bagdelen, knæene og foran på lårene, hvilket giver fuld bevægelsesfrihed og samme slidstyrke som det klassiske G-1000-stof.

De andre dele af bukserne er fremstillet af strækbart genanvendt polyester.

For at give bukserne den bedst mulige ventilation under varme forhold har Fjällräven brugt detaljer fra andre Fjällräven-modeller; ventilationslynlåse i lårene blev f.eks. først introduceret i de populære Keb Trousers, men Midsummer Trousers vejer med mellem 285 og 300 gram kun det halve af Keb. Ruller du dem sammen, fylder de ikke meget i rygsækken.

1.399 kr. / www.fjallraven.dk

Køb Fjällräven Abisko Midsummer Trousers i Eventyrsport.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Midsummer Trousers
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Midsummer Trousers ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 30. marts 2020
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4717