Omtale

Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award

Stærkt Telt


Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Et Telt med en rigtig god vægt i forhold til plads. Effektiv og stærk konstruktion, der også kan bruges til firesæsoners brug. En meget elegant løsning til et så højtydende Telt.

Opdag Verdens vurdering: Med letvægtsmaterialer er Fjällrävens telte blevet noget lettere. Det kan dog mærkes, at der ikke er gået på kompromis med styrke og detaljer, og man får et let og lækkert Telt. Vi snakker om et letvægtstelt, så det er ikke det mest rummelige Telt, men nok til at holde sig tør og sove godt om natten.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 3. september 2015
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 6620