Omtale

Fjällräven Duffle No. 6

Rummelig og slidstærk rejsetaske


Fjällräven Duffle No. 6

Der er designet, så den er behagelig at bære og let at håndtere på lange rejser overalt i verden. Tasken er lavet af G-1000 HeavyDuty, en ekstra slidstærk version af Fjällrävens slidstærke friluftsmateriale, og har en vandtæt bund.

Tasken kan bæres i hånden eller som en rygsæk. Hankene er forsynet med greb i naturfarvet læder. Skulderremmene er polstrede, og selve tasken er forsynet med polstrede paneler øverst, så indholdet ikke presser mod ryggen.

Sidelommerne og overdelen gør, at hankene og skulderremmene kan pakkes væk. Hovedrummet har en ekstra lang lynlåsåbning og en netlomme indvendigt til at holde styr på småting.

Udvendigt har tasken to åbne sidelommer, den ene med lynlåslomme til ting, du har brug for at have ved hånden. Volumen: 70 liter.

1599 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Duffle No. 6
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Duffle No. 6 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 1. juli 2015
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4899