Omtale

Fjällräven Keb 52

ROBUST ÅRET RUNDT


Fjällräven Keb 52


Vi er vante til, at Fjällrävens produkter oser af kvalitet, og den bæredygtige profil, der er et gennemgående tema hos svenskerne, giver kun ekstra plusser i bogen. Keb 52 er ingen undtagelse, når det kommer til lækkert, grønt grej.

Rygsækken er en del af Fjällrävens Keb-serie, der har fokus på krævende vandreture, hvor man stadig bevarer bevægeligheden. Keb 52 er smal, så man frit kan bevæge armene. Den er lavet i G-1000 HeavyDuty Eco S, som er særdeles slidstærkt og genanvendt polyester, samt økologisk bomuld.

Bund og sider er forstærket i det vandtætte og ekstremt slidstærke Bergshell-materiale, som består af genanvendt polyester. Rammen består af FSC-certificeret birketræ, som reducerer CO2-udledninger i produktionen med 90 %.

Rygsækken har et robust bæresystem, justerbar ryglænge, fastgørelsespunkter til ski og isøkser/-stænger samt stropper til en slæde – her er virkelig tale om en helårsrygsæk til eventyr i fjeldet. Der er stor frontlomme med lynlås og inderlommer, justerbare sidelommer, indbygget regnovertræk og plads til drikkesystem. Vægt: 2260 gram.

2.399 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Keb 52
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Keb 52 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 16. september 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 6565