Omtale

Fjällräven Men’s Abisko Trekking Shirt

Kølig beskyttelse


Fjällräven Men’s Abisko Trekking Shirt

Skal du vandre, hvor solen kan gøre det til en hed affære, så har du en god ven i skjorten her fra Fjällräven. Abisko Trekking Shirt er nemlig fremstillet i et let, teknisk stof, der leder fugt væk fra kroppen – samtidig med at det lukker luft ind. Det giver den dejlig kølige følelse mod huden; lige hvad man har brug for under sommersolen.

Samtidig er man beskyttet mod solens stråler, og skjorten kan altså bruges til alt fra den lidt varmere vandretur til alskens andre aktiviteter og rejser, hvor solen varmer. Kraven kan foldes op og afværge en branket nakke, og de lodrette brystlommer med knaplukning fungerer også som ventilationsåbninger, der har en ekstra kølende effekt.

Der er trykknapper ned på fronten, og skulle man vælge at pakke skjorten i rygsækken, kan den nemt pakkes i egen brystlomme og fylder ikke meget i oppakningen. Vægten burde heller ikke skræmme nogen væk: den ligger på 325 gram.

Som altid er Fjällräven også opmærksom på miljøet, når det kommer til skjorten her, som er lavet i 84% genanvendt polyester og 16% elastan.

999 kr. / Køb den i Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Men’s Abisko Trekking Shirt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Men’s Abisko Trekking Shirt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 4025