Omtale

Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers

Skræddersyet til vinteren


Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers

Skal du på tur eller ud for at dyrke friluftsliv på den ene eller den anden måde i løbet af vinteren, så tag et kig på den her isolerede udgave af de populære Barents Pro Trousers.

Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers er nemlig vinterversionen af Barents Pro Trousers og er med god grund blandt Fjällrävens mest populære trekking Bukser. Det klassiske Fjällräven-design med en god, formsyet pasform og masser af lommer giver bevægelsesfrihed og funktionalitet. G-1000 Eco giver beskyttelse mod vind og vejr.

Bukserne er forstærket på knæ og bag, og der er lommer til knæpuder; perfekt, hvis du sidder meget på knæ og arbejder – f.eks. når der skal startes et hyggeligt, varmende bål på en kold vinterdag.

Bukserne er isoleret med et blødt og komfortabelt "high loft mesh", der giver god varme og sørger for svedtransport og temperaturregulering. Det gør dem til et godt valg til alt fra en råkold eftermiddag i skoven eller til en fjeldskitur midt på vinteren.

Som det er tilfældet med andre af Fjällrävens Bukser, så kommer de med rå benlængde, så du selv kan lægge dem op i præcis den længde, der passer dig. Der er store lommer på benene, to håndlommer, lomme til multitool, kortlomme på låret samt forstærkninger på knæene og bagpå.

Vægt: 860 gram. // Pris 1.699 DKK

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Mens Barents Pro Winter Trousers ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. december 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3818