Omtale

Fjällräven Övik Eco-shell Parka W

3 lag til omskifteligt vejr


Fjällräven Övik Eco-shell Parka W

Her er en feminin jakke til kvinder, der holder vind og regn ude, leder fugt væk fra kroppen og samtidig lever op til en høj standard, når det kommer til bæredygtighed. Jakken er nemlig lavet af Eco-Shell med stretch, der kan genbruges, og ydermaterialet er lavet af genbrugspolyester behandlet med fluorcarbonfri imprægnering.

 Snittet har en længde, der holder bagdelen og lårene varme, og blandt mange detaljer har jakken en fast, justerbar hætte med lamineret skygge, to smarte lommer til hænderne med lynlås og to rummelige lommer med klap, lynlås og åbning foroven. Indvendigt har den endnu en lille lomme med lynlås til værdisager. Jakken har en tovejslynlås, der er dækket af en beskyttelsesklap med knapper ved kraven, i taljen og forneden, og der er snor til justering i taljen og kanten forneden. Manchetterne er også forsynet med trykknapper.

4299 kr. / www.fjallraven.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Övik Eco-shell Parka W
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Övik Eco-shell Parka W ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 3. januar 2017
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4499