Omtale

Fjällräven S/F Handlebar Bag

Styrtaske fra stærkt makkerpar


Fjällräven S/F Handlebar Bag

Hvad enten du skal på langtur på fjerne landeveje eller på en kortere ekskursion i nærområdet, så sørger en solid styrtaske for hurtig, nem og praktisk adgang til småsagerne og snacksene, du vil have lige ved hånden.

Tasken her er resultatet af samarbejdet mellem Fjällräven og Specialized og fæstnes nemt, enkelt og sikkert på Fjällräven S/F Handlebar Rack (som skal købes separat og koster 849 kroner).

Styrtasken er, ud over den store lynlåsåbning til hovedrummet, forsynet med elastiske netlommer foroven og i siderne. De to stropper foran kan fungere som fæstepunkter til f.eks. et sæt teltstænger.

Det er værd at bemærke, at låget og sømmene ikke er forseglede, men foret er vandtæt, så tasken yder god beskyttelse mod regn. Hvis du ikke er tryg ved at efterlade styrtasken på cykel, når du f.eks. skal købe ind, er den nem at tage af og bære med den aftagelige skulderstrop.

Vægt: 331 gram. Pris 849 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven S/F Handlebar Bag
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven S/F Handlebar Bag ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. august 2023
Senest opdateret den 8. august 2023
Læst af: 509