Omtale

Fjällräven Sambava Shade Shorts M

Luftige og slidstærke til sommeren


Fjällräven Sambava Shade Shorts M

Står der sol, sommer og varme på programmet, så tag et kig på de her lette, luftige rejseshorts, der er lavet i G-1000 Air.

De er nemlig designet til rejser i varme klimaer og er samtidig såvel lette som slidstærke og har glimrende ventilation.

Derudover sørger to håndlommer, en baglomme, en indvendig sikkerhedslomme, to benlommer med flapper og knapper samt en mindre lomme øverst på den venstre benlomme for, at du har et væld af muligheder for at holde styr på alt fra penge, pas og kort til nøgler og det ekstra kamerabatteri.

Som vi kender det fra Fjällräven, er der desuden taget hensyn til miljøet i produktionen. Shortsene er nemlig fremstillet af 65 % genanvendt polyester og 35 % økologisk bomuld. Elastikken i taljens sider sørger for den komfortable pasform.

Shortsene vejer 270 gram.

799 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Sambava Shade Shorts M
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Sambava Shade Shorts M ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 16. juni 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5137