Omtale

Fjällräven Singi Padded Vest

Vest med ekstra varme


Fjällräven Singi Padded Vest

Den her funktionelle, slidstærke og polstrede vest passer til såvel dagene herhjemme som ude på vandrestierne. Den har to store bælglommer på brystet, som er nemme at komme i, og inden i vesten er der en brystlomme med lynlås samt en til multiværktøj.

Det er en smart detalje, at de to store håndlommer er anbragt under det isolerende lag, så hænderne holder sig varme i koldt vejr.

Der er trykknapslukning foran, og den afslappede pasform betyder, at Singi Padded Vest let kan bruges over en sweater eller en jakke, hvis forholdene gør, at man har brug for ekstra varme.

Vesten er lavet i G-1000® Silent, der består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Indermaterialet er i 100% genanvendt polyester, mens 90% af polyesterfyldet også er genanvendt.

Pris 1.699 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Singi Padded Vest
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Singi Padded Vest ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 8. december 2023
Senest opdateret den 8. december 2023
Læst af: 287