Omtale

Fjällräven Vidda Pro Trousers

Myggetæt Vandrebukser


Fjällräven Vidda Pro Trousers

De her hårdhudede fjeldbukser er særdeles velegnet til eventyrene i det skandinaviske. Vidda Pro Trousers er nemlig lavet i Fjällrävens G-1000® Original-materiale, som består af en tætvævet polyester- og bomuldsblanding, der er myggetæt – de små blodsugere kan bare komme an; snablen får de ikke gennem bukserne.

Bukserne er desuden vindafvisende, og da de bliver leveret voksbehandlede, er de også vandskyende. Voksbehandlingen bliver slidt over tid, men så skal de bare have en ny omgang. Det kan man selv ordne derhjemme. Vidda Pro har forstærkninger på bagen og knæene, en større mængde lommer, og ved de faconsyede knæ er der åbninger til knæpuder. Nederst i benene er der en lukkeanordning, så kryb og kravl ikke kommer indenfor.

Pris 1.599 kr. 

Find dem i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Trousers
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Trousers ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. juni 2023
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 777