Omtale

Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers

Trekkingbusker til krævende ture


Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers

Det er virkelig vigtigt at føle sig hjemme i sine Vandrebukser, når man er på tur i terræn og vejr, der kan kradse. De skal være behagelige at have på, og samtidig skal de yde beskyttelse mod vind og vejr.

Og det gør bukserne her.

De slidstærke trekkingbukser er lavet i vind- og vandafvisende G-1000 Eco og er en forbedret version af de populære Vidda Pro. Der er nemlig bedre ventilation samt en ny og slankere pasform, der dog stadig byder på stor bevægelsesfrihed.

Der er selvfølgelig også tænkt på lommer, så man kan have udstyret lige ved hånden; f.eks. en knivlomme på højre bukseben og en løkke til en økse i siden af taljen. Lange lynlåse fra hofte til knæ giver ekstra ventilation, der er forstærkede knæ med åbninger til knæpuder (de kan købes som tilbehør), og kilen i strækstoffet giver større bevægelsesfrihed.

Derudover har de den velkendte grønne Fjällräven-profil med økologiske og genanvendte materialer og en fluorcarbonfri imprægnering. Bukserne fås til såvel damer som herrer.

1.499 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trousers ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 5. december 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 5750