Omtale

Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket

Klassiker i vinterudgave


Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket

Vidda Pro Jacket, der er lavet i slidstærkt og bæredygtigt G-1000 Eco, blev så godt modtaget, at folkene hos Fjällräven nu har smidt en vinterversion på markedet.

Vidda Pro Wool Padded Jacket deler sin forgængers robuste, vejrbestandige egenskaber, men er foret med et bæredygtigt fyld lavet af omhyggeligt udvalgt, sporbart svensk uld og PLA; et bioplastmateriale fremstillet af majsstivelse.

Foret sørger for den ekstra varme til årets kolde måneder, og på blæsende dage vil foret af Re-wool inde i hætten betyde ekstra varme og komfort.

Hætten er justerbar med snoretræk. Vidda Pro Wool Padded Jacket har også fået en ekstra lomme, så der er otte i alt.

Du lukker jakken med en tovejslynlås plus knapper.

Jakken vejer 1.390 gram i en størrelse medium og er lavet til vandring, vildmarken og andre ture ud i årets kolde måneder.

3.799 kr. / www.fjallraven.com 

Køb Fjällräven Vidda Pro Wool Jacket i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Vidda Pro Wool Padded Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. december 2020
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4000