Omtale

Helly Hansen Sirdal Hooded Insulator Jacket Men

Alsidig sag med fiberfyld


Helly Hansen Sirdal Hooded Insulator Jacket Men

Jakken her kan bruges til alt fra vandring over skiløb til bjergbestigning. Den kan bruges som det yderste lag i ydersæsonerne, hvor man får brug for hurtigt at trække i noget varmt, når man tager sig en lille pause, men fungerer også glimrende som et varmt mellemlag, når det bliver rigtig koldt derude.

Jakken har fiberisolering i 100% polyamid, og ydermaterialet er i 30D down-proof ripstop nylon. Der er ingen fare for, at isoleringen klumper sammen, hvis jakken skulle gå hen og blive våd, hvilket kan være en bekymring ved dunjakker, hvor man skal være lidt mere forsigtig. 

Jakken har to frontlommer og to inderlommer. Lynlåsen er en solid sag fra YKK, og der er elastik i ærmeenderne. Som en dejlig prik over i’et er der brugt Bluesign-godkendte materialer i den alsidige jakke.

1.399 kr. / Køb den i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Sirdal Hooded Insulator Jacket Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Sirdal Hooded Insulator Jacket Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 4114