Omtale

Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award


Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award

Juryens udtalelse: Cool Lite™ med 56 % merino uld, 42 % TENCEL® og 2 % Lycra®.

Disse materialer gør både produktet grønt, men også utrolig hurtigtørrende og luftigt af have på. Derudover har Kala Dress fået stor ros for dets design og måde at bruge materialet på.

Opdag Verdens vurdering: Det mest interessante ved dette produkt er materialet Cool Lite™, som er en ny blanding af materialer. Lækkert at have i hænderne og materialeteknisk meget imponerende. Snit- og detaljemæssigt er det med sikkerhed et hit hos kvinderne.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. oktober 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 6572