Du er her:

Lundhags Traverse Pants Ws

Der er altid noget galt, og jeg er nok ikke den eneste kvinde, der har haft store kvaler med at finde et par gode, velsiddende vandrebukser. Enten strammer de over lår og bagdelen, eller også ligner man bare en idiot, men lige pludselig var der et par, der overraskede og ligefrem gav lyst til at tage på tur.

Hvis du er kvinde kan du sikkert nikke genkendende til følgende situation, som jeg havnede i under forberedelserne til en vandretur på Island sidste år. Jeg havde brug for et par ordentlige vandrebukser til en krævende tur, men efter at have prøvet flere par, tog jeg hjem med tom rygsæk, og endte med at tage på tur med et par halvdårlige bukser. Jeg skulle bare have fundet frem til Lundhags’ Traverse.

Det første man lægger mærke til, når man trækker i et par Lundhags Traverse-busker, er den fantastiske pasform, der mest af alt minder om barndommens bløde jogingbukser. Det skyldes i høj grad de strækbare Schoeller-paneler, der sidder på knæ og bagdel og yder en komfort, jeg aldrig har følt med andre vandrebukser. De giver fuld bevægelighed, passer perfekt på de kvindelige former og de gør, at man for en gangs skyld føler sig lækker i et vandrebukser. Når du knæler kan man med det samme mærke, at stoffet giver sig, og væk er den begrænsende fornemmelse af stof, der strammer om knæene.

En anden detalje, du virkelig vil værdsætte, er de lange udluftningshuller i net, der sidder langs lårene og giver øjeblikkelig ventilation når det er varmt, eller når du er i gang med at okse dig igennem terrænet med tung rygsæk.
Lommernes placering er nok et spørgsmål om smag og behag. Den eneste lomme, der kan lukkes med velcro, er nemlig placeret på oversiden af låret, hvor den uden tvivl er placeret for at være nem at komme til. Det er en løsning, der kan drive nogen til vanvid, mens andre elsker det – døm selv.

I hårdt vejr, er det indbyggede Bootlock-system, der kan lukke bukserne af ved anklerne, et ganske godt alternativ til gamacher, hvilket sparer vægt i rygsækken, og blev brugt overraskende meget under denne  test.

Tekst af Jeanette Vestergaard Juul (og Troels Matz), Lørdag, 28 august 2010, hits: 7077
Log ind