Omtale

MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award


MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award

Juryens udtalelse: Første filter, der mekanisk eliminerer bakterier. Utrolig brugervenligt, en lang levetid og god en detalje, at det er kompatibelt med drikkeflasker. En anden detalje er, at filtrene renser sig selv under pumpningen. Systemet klarer 2,5 liter vand pr. minut og skal først udskiftes efter 10.000 liter vand.

Opdag Verdens vurdering: Førstehåndsindtrykket er et meget enkelt og imponerende hurtigt rensesystem, som er nemt at anvende, og som hurtigt får produceret noget rent vand. Rigtig god feature, at pumpen passer til nalgene-flasker.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 10. september 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind