Omtale

Mystery Ranch Terraframe 80


Mystery Ranch Terraframe 80

Skal du bære tungt, skal du have en rygsæk, der kan klare kiloene. Med sine mange tekniske detaljer og et enormt stærkt og støttende bæresystem, der kan bære læs op til omtrent 70 kilo, er Terraframe 80 et oplagt bud.

Rygsækken har en kampvægt på overkommelige 2,7 kilo og er skabt til at gøre vandring over lange distancer med særlig tung oppakning til en komfortabel oplevelse.

Den har både en ekstern og en intern ramme i robuste karbon-fibre, der afstiver og fordeler vægten godt, og det store, brede hoftebælte sørger for, at rygsækken følger hoftegangen og bevæger sig med dig.

Det er dog ikke rygsækkens råstyrke, der er det helt særlige; det er derimod teknologien, som understøtter den. Bæresystemet har nemlig en helt speciel detalje, der tillader at placere tung oppakning mellem rygsæk og ramme.

Du kan nemlig afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme og skabe et hulrum. Mellem rygsæk og ramme forlænges så et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet. Og her kan ekstra tung oppakning lægges ned, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen, og de seks remme strammes ind. Med den tunge oppakning tættest på ryggen er du sikret en god vægtfordeling.

Bæresystemet er justerbart.

Rygsækken har desuden fuld lynlåsåbning på fronten, en aftagelig dagstur-rygsæk, soveposerum med lynlåsadgang, ekstra opbevaringslommer på ydersiden, daisy chains, plads til vandsystem, kompressionsremme på siderne, fæste til isøkse og meget mere.

Alt i alt er Terraframe 80 et solidt bud på en trofast, hårdfør og gennemført rygsæk til længere ture i vildmarken.

4.799 kr. / www.mysteryranch.com 

Køb rygsækken i Friluftsland
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Mystery Ranch Terraframe 80
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mystery Ranch Terraframe 80 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 2. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 5102