Omtale

Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award


Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Bionedbrydeligt dunplejeprodukt, som genimprægnerer dun, så de bliver vandafvisende. Produktet får især stor ros for sin bæredygtighed, men der fremhæves også vigtigheden i, at dunprodukters levetid kan forlænges, og produkter uden imprægnering kan blive imprægneret.

Opdag Verdens vurdering: At fjerne dunenes svaghed er noget flere firmaer arbejder på for tiden, men Nikwax har taget det til næste niveau og gjort det muligt for forbrugeren at gøre egne dunprodukter vandtætte eller genimprægnere dem. Et meget spændende produkt, som vi har set virker.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 8. oktober 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 5893