Omtale

Petzl Tikka 200 Lumen


Petzl Tikka 200 Lumen

Tikka 200 Lumen fra Petzl er en enkel, brugervenlig Pandelampe. Lygten har en maksimal lysstyrke på 200 lumen, en rækkevidde på op til 60 meter, og ved den kraftigste lysstyrke er brændetiden op til 60 timer. Den er let at betjene, da der kun er én knap, som du bruger til at vælge mellem tre indstillinger af hvidt lys.

Der er også rødt lys, der gør, at man bevarer nattesynet og samtidig forhindrer, at man blænder sine turkammerater. Tikka 200 Lumen har en fosforescerende reflektor, der automatisk bliver opladet, når du bruger pandelygten, og som gør det lettere at finde lygten i mørke. Lygtens pandebånd rummer en fløjte til nødstilfælde. Vægten inklusiv tre AAA-batterier er på 86 gram.

399,-

Læs mere: www.eventyrsport.dk/Tikka200Lumen 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Petzl Tikka 200 Lumen
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petzl Tikka 200 Lumen ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 19. december 2017
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 4705