Omtale

Robens Green Cone


Robens Green Cone

Der er bare noget særligt over at sove i tipi, og med Robens Green Cone har man en alsidig en af slagsen, der er nem at slå op og ikke vejer mere, end den kan komme med på vandreturen. Tipien har én apsis, én sovekabine og plads til fire personer. Der er god ståhøjde, og offset-midterstangen giver let adgang til det store indgangsparti og inderteltet. Stangen løfter yderteltet fra jorden og skaber et mellemrum, der fremmer luftcirkulationen.

Der er syet små hjørnestænger ind i inderteltet for at skabe en væg, der giver ekstra, brugbar plads. Tipien vejer fem kilo, men vil du gerne spare på vægten, kan du fjerne inderteltet og justere teleskopstangen i midten, så yderteltet sidder tæt på jorden. Dermed har du det perfekte bivvy-telt. Vægten uden indertelt er blot 2,9 kilo.

2599 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Robens Green Cone
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Robens Green Cone ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 20. maj 2017
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 6585
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this