Omtale

Royal Robbins Mens Bug Barrier Expedition L/S +


Royal Robbins Mens Bug Barrier Expedition L/S +

Skal du vandre under sydens sol, hvor pulsen kommer i vejret i varmen, så træk i vandreskjorten her. Den beskytter nemlig mod sol og insekter – samtidig er den behagelig direkte mod huden, let, åndbar og hurtigtørrende.

Skjortens Insect Shield-behandling holder såvel myg som andre insekter væk fra skjorten og huden, og du er dermed beskyttet mod myg, tæger, zika- eller malaria-myg og andre ubehagelige, ubudne insekter. Ventilationspanelet i mesh i ryggen er hurtigtørrende, giver ekstra åndbarhed og øger temperaturreguleringen.

Der er knapfæste til at holde de opsmøgede ærmer på plads, og du kan holde styr på småtingene i de to brystlommer samt den skjulte lynlåslomme. Alt i alt en Skjorte, der passer til alt fra de varme ture i fjeldet til trekket til Machu Picchu.

Pris 749 kr. 

Køb i Friluftsland

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Royal Robbins Mens Bug Barrier Expedition L/S +
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Royal Robbins Mens Bug Barrier Expedition L/S + ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. juni 2023
Senest opdateret den 6. juni 2023
Læst af: 581
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this