Omtale

Royal Robbins Women’s Expedition Pro L/S

Miljøvenlig og lækker til varmen


Royal Robbins Women’s Expedition Pro L/S

Du kender det sikkert: Solen bager, og du sveder – meget! – men du vandrer derudad. Det er ikke sjovt at kampsvede, men du har brug for noget til at beskytte dig. Her kommer Royal Robbins Women’s Expedition Pro ind i billedet. Skjorten er nemlig såvel let som åndbar, så du er godt beskyttet mod solen, uden at du koger over.

Skjorten er lavet i superlet, hurtigtørrende og 100% genanvendt polyester med et mekanisk stretch, så der er god bevægelsesfrihed. Den byder på UPF 50+ solbeskyttelse, og den miljøvenlige, smudsafvisende behandling gør, at den afviser skidt samt snavs og giver samtidig effektiv og pålidelig solbeskyttelse. HeiQ Smart Temp sørger for at give effektiv temperaturregulering.

Skjorten har ventilationsåbninger, og når man smøger ærmerne op, kan de fastgøres med knapper. Lynlåslommerne er diskrete. Sidst, men ikke mindst, så er der brugt miljøvenlige materialer, som betyder, at skjorten både er Bluesign-certificeret og har Friluftslands egen miljømærkning; ’Et grønnere valg’.

Vægt: 170 gram

679 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Royal Robbins Women’s Expedition Pro L/S
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Royal Robbins Women’s Expedition Pro L/S ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 13. april 2022
Læst af: 3471
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this