Omtale

Sea to Summit DeltaLight Camp Set 2.2


Sea to Summit DeltaLight Camp Set 2.2

Det skal gerne være både praktisk, let og behageligt at tilberede og spise mad på tur, og med det her sæt til to pakket i rygsækken er du godt på vej.

Her er tale om et let (408 gram) og slidstærkt (lavet i BPA-frit, glasforstærket polypropylen, der tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine), som består af to tallerkner/skåle, to krus med målestreger samt to bestik-sæt med Kniv, gaffel og ske.

Kniven er for øvrigt skarp nok til, at du kan snitte grøntsagerne, osten og spegepølsen, og den er bred nok til, at du kan bruge den til at smøre med.

Sættets to forskellige farver gør det nemt og ligetil at se, hvad der tilhører hvem, og når måltidet er overstået, kan du pakke det hele ned i den tilhørende, lette nylonpose.

Hele sættet passer for øvrigt ned i Sea to Summits Alpha- og Sigma-gryder på 2,7 liter.

230 kr. / www.seatosummit.com

Køb sættet hos Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit DeltaLight Camp Set 2.2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit DeltaLight Camp Set 2.2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 13. maj 2020
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4055