Omtale

Sea to Summit Pro Hammock Set Single


Sea to Summit Pro Hammock Set Single

At Sea to Summit laver nogle fremragende Hængekøjer til outdoorbrug er ikke noget nyt.

Det er det derimod, at deres Hængekøjer er blevet endnu nemmere og mere enkle at sætte op, da de nu bliver leveret med Suspension Straps (dem skulle man tidligere tilkøbe), som samtidig har et nyudviklet spænde monteret.

Det nye spænde kan kun monteres på hængekøjen på én måde og forhindrer således forkert brug. Det vil automatisk låse remmen fast, og forhøjer samtidig brudstyrken.

Sea to Summit-hængekøjerne kommer i to udgaver – begge i Single og Double udgaver: Pro Hammocks med Pro Suspension Straps, som klarer op til 180 kilo belastning, og ULTRALIGHT Hammocks, som er ekstrem lette og leveres med Dyneema® Ultralight Suspension Straps.

579 kr. / www.seatosummit.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Pro Hammock Set Single
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Pro Hammock Set Single ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. juli 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5224