Omtale

Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps

Stropper til det hele


Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps

Hvad end du skal fastgøre noget til rygsækken eller cyklen, så klarer de her simple, multifunktionelle stropper ærterne.

Det virker måske som noget simpelt tilbehør, men stropperne er lavet i elastisk og skridsikkert TPU-materiale, hvilket betyder, at du virkelig kan stramme til og være sikker på, at hvad end du surrer fast, bliver siddende – for eksempel drikkedunken eller en ekstra lille Taske, der skal spændes på cyklen.

Stropperne har en meget høj brudstyrke og kommer med et mellemstykke, der giver 360 grader forankring omkring to glatte overflader. Det er muligt at sætte flere stropper, som kommer i flere forskellige størrelser, sammen.

Pris 89 kr. / 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Stretch-Loc TPU Straps ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 18. november 2022
Senest opdateret den 18. november 2022
Læst af: 1555