Omtale

Sea to Summit Ultra-Sil Nano Daypack


Sea to Summit Ultra-Sil Nano Daypack

Drømmer du om at have en dagsrygsæk med i oppakningen, men kunne du ikke drømme om at slæbe rundt på en ekstra rygsæk på grund af ekstra vægt og pakkestørrelse, så er løsningen her.

Ultra-Sil Nano Daypack fra Sea to Summit vejer nemlig latterlige 30 gram.Den kan pakkes sammen, så den ikke fylder mere end et æg, rummer 18 liter og kan klare en vægt på 20 kilo. Imponerede!

Du skal selvfølgelig ikke regne med stor støtte i skulderstropperne, men som en ekstra rygsæk til den hurtige toptur klarer den ærterne og mere til.

Den kan desuden agere alt fra pudebetræk i teltet til madpose, og så er den lavet i ultralet 15D-nylon og er vandafvisende. 

249 kr. / www.seatosummit.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Ultra-Sil Nano Daypack
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Ultra-Sil Nano Daypack ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 14. april 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5243