Omtale

SeatoSummit X-Pot Kettle 1,3 + X-Cup + X-Brew Coffee Dripper


SeatoSummit X-Pot Kettle 1,3 + X-Cup + X-Brew Coffee Dripper

Sea to Summit laver en række pladsbesparende, innovative og sammenklappelige produkter til friluftskøkkenet, og kombinerer man de her tre, har man et fuldt setup til at brygge skøn kaffe på tur.

X-Pot Kettle 1,3 (299 kr.) har, lige som de to andre produkter, sammenklappelige silikonesider, og du kan pakke X-Brew Coffee Dripper samt X-Cup ned i kedlen, som du selvfølgelig også kan bruge til at opvarme vand til f.eks. den frysetørrede ret.

Kedlen har en hårdanodiseret bund, er BPA-fri og nylonhåndtagene er glasforstærkede. Silikonevæggene er varmeresistente, men bør ikke udsættes direkte for flammen fra din brænder. Kedlen vejer 186 gram (eller som Sea to Summit skriver: “det samme som en hamster – RIP Kevin”).

X-Brew Coffee Dripper (119 kr.) vejer 85 gram, kan ligeledes klappes sammen og har et genbrugeligt mesh-filter.

X-cup (89 kr.) har samme egenskaber og vejer 45 gram. Alt i alt betyder det et sammenklappeligt kaffesæt på lige godt 300 gram til godt 500 kr.

www.seatosummit.com

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på SeatoSummit X-Pot Kettle 1,3 + X-Cup + X-Brew Coffee Dripper
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på SeatoSummit X-Pot Kettle 1,3 + X-Cup + X-Brew Coffee Dripper ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. oktober 2019
Senest opdateret den 18. maj 2021
Læst af: 5879