Omtale

Teva Terra Fi Lite


Teva Terra Fi Lite

Terra Fi er en klassiker fra sandaleksperterne Tevas sortimentet – men vil du gerne have noget lidt lettere, så er det den her sag, du skal tage på fødderne.

Teva Terra Fi Lite er i den her sæson kommet i et par nye farver, men stilen er stadig rå og funktionel på overfladen, men under remmene er der en blød foring, som er rigtig behagelig mod huden. Remmene kan justeres tre steder, så sandalen kommer til at sidde så godt som muligt – bag hælen, over vristen og over forfoden. Remmene er i kraftig nylon, der selvfølgelig tåler vand.

De er derudover antibakterielt behandlet for at hæmme bakterievækst – og dermed den fæle hørm af sure sandaler. Fidusen ved den kraftige sandaltype ligger i sålen, som er kraftig og har virkelig god støtte og stødabsorbering.

Man klarer altså adskillige timers vandring uden at få overtrætte fødder. Ydersålen giver fremragende friktion, også på glatte sten og lignende. Sandalen tåler desuden vand, så de kan også bruges til kano- og kajakturen samt på stranden.

Vægt: 270 gram pr. sandal. Pris 899 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Teva Terra Fi Lite
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Teva Terra Fi Lite ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. april 2023
Senest opdateret den 25. april 2023
Læst af: 866