Omtale

Therm-a-Rest Honcho Poncho Down

Dun Poncho med masser af funktioner


Therm-a-Rest Honcho Poncho Down

Det er en let og lækker dun-poncho, men det er meget mere end det. Det er ekstra varme til pauserne. Et perfekt ekstra lag i lejren om aftenen. Det ekstra duntæppe over soveposen, som sikrer en varm nat. Nødtæppet, der ligger i bilen, og duntæppet der altid er lige til at hive frem, når der skal lidt ekstra varme og hygge til.

Honcho Poncho Down har en klassisk anorak-lynlås, en formsyet, velsiddende hætte og stiklommer til kolde fingre. Knaplukning i siden minimerer det overskydende stof, som ellers er typisk for traditionelle ponchoer.

Den vejer blot 530 gram (hvor dunfyldet udgør over halvdelen af vægten), og den lynlåslukkede brystlomme kan vendes på vrangen og fungere som pakkepose. Det betyder, at ponchoen også er velegnet som hovedpude.

Pris 2.379 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Therm-a-rest Honcho Poncho Down
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Therm-a-rest Honcho Poncho Down ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Bech
Den 10. august 2023
Senest opdateret den 8. august 2023
Læst af: 558
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this