Omtale

Tierra Mens Sta Outdoor Pant


Tierra Mens Sta Outdoor Pant
De her alsidige Bukser er lavet i funktionelt softshell-materiale og er skabt til at følge dig i tykt og tyndt gennem den skandinaviske sommer, hvad enten du vandrer, eller blot har brug for et par behagelige Bukser til småture og en aktiv hverdag.

Bukserne føles bløde og er lavet i plain weave-polyester, som er 80 % genanvendt, ånder godt og samtidig giver fornuftig beskyttelse mod vind og vejr.

Bag det rene, simple design gemmer sig et par vigtige detaljer, som et par gode Bukser til friluftsbrug bør have: lynlåslommen på låret rummer et kort, og du kan komme til alle lommerne, selv hvis du har en klatresele på.

Den lille lomme på højre ben samt baglommerne har lynlås, og der er også to håndlommer. Der er justering i benafslutningerne, så bukserne sidder, som du vil have det, og der er et integreret bælte i livet.

Kilen i skridtet sikrer bevægelsesfrihed.

Tierra Mens Sta Outdoor Pant er Bluesign- og OEKO-TEX-certificerede og har desuden Friluftslands egen mærkning, ’Et grønnere valg’, der bliver givet til særligt bæredygtige produkter.

999 kr. / www.tierra.com 

Køb bukserne i Friluftsland
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Tierra Mens Sta Outdoor Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Tierra Mens Sta Outdoor Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 14. april 2021
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5281