Omtale

TLT Ly Dome 2


TLT Ly Dome 2

Eventyrsport står bag danskdesignede TLT, som er helt nyt på markedet.

Et af deres nye produkter er Ly Dome 2 – et fritstående Telt, der er velegnet til alt fra vandreturen over kano- og kajakturen til cykelturen. Teltet har to indgange med hver sin apsis, og da inderteltets sider er næsten lodrette, giver det en rummelig kabine med god plads. Den ene apsis har ekstra plads til udstyret, mens den anden apsis kan rulles til side, så der er frit udsyn til naturen.

Man slår inderteltet op først, så har du teltet med ud i sommernatten, kan du nøjes med at slå det op og få den bedst mulige ventilation og udsyn til stjernerne.

Inden for er der tre meshlommer på hver af teltets sider. Teltet kommer med et gearloft. To store ventilationsåbninger og muligheden for delvist at rulle den ene apsis op skaber god ventilation, og gør, at man undgår kondens.

Yderteltet er lavet af et af de stærkeste materialer på markedet, så Ly Dome 2 kan dermed også bruges under hårde vejrforhold med regn og sne.

3.499 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Ly Dome 2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Ly Dome 2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 24. april 2019
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 7862