Omtale

TLT Ly Tunnel 2


TLT Ly Tunnel 2

Er det vigtigere for dig, at et Telt har lækre detaljer og er rart at opholde sig i, end at det er ultralet, så tag et kig på tunnelteltet her fra TLT.

Da du kan slå teltet op såvel samlet som med yderteltet først, behøver du ikke frygte et vådt indertelt, hvis det regner, og delene kan pakkes sammen hver for sig, så det er nemt at dele vægten i rygsækken mellem sig, hvis man er to på tur.

Oversejlet består af AquaShield SI™; ripstop-nylon med 3-lagssilikone, som holder dugen vandtæt i årevis og samtidig beskytter den mod UV-stråling, som er hård kost for en teltdug. Det er et af verdens stærkeste teltstoffer med et vandsøjletrykket på 3.000 mm.

Inderteltet har myggenet i døren, lomme til døren, lommer til opbevaring og en tøjsnor i loftet. Hele apsis, som har dør i begge sider, kan rulles tilbage, så der er panoramaudsigt inde fra teltet, som har masser af ventilation.

3.299 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Ly Tunnel 2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Ly Tunnel 2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. juni 2019
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 8641